Over Ons

+25 Jaar Ervaring

in en omgeving Amsterdam

50.000+ Geslaagden

voor theorie en praktijk

Altijd Bereikbaar

zowel weekend als feestdagen

Ervaren, Innovatief en Ambitieus

Omdat het team van Rijschool A10 uit verscheidene leeftijdscategorieën en culturen bestaat, zijn wij in staat om een les te geven die écht aansluit op de belevingswereld van de toekomstige bestuurder. Zo helpen wij duizenden kandidaten gemotiveerder te leren en betere resultaten te halen voor het CBR examen.

"Snel slagen door handige tips"

Welke Knappe Koppen Hebben Rijschool A10 Opgebouwd?

Ismail
IsmailRij-instructeur
Lees verder
Ismail is de oprichter van Rijschool A10 en heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Door zijn leuke manier van lesgeven hebben al duizenden zijn rijbewijs gehaald. Hij wordt overal herkend door leuke herinneringen. Zijn positieve energie heeft Rijschool A10 een merk gemaakt in de rijschoolbranche.
Salih
SalihCursusleider
Lees verder
Jong maar ervaren. Bij Salih kan je terecht voor vragen over theorie. Vol inzet en passie staat hij voor de groep en brengt je alle kennis over op de meest efficiënte en leukste manier. Zijn unieke leerwijze heeft gezorgd dat 1000+ cursisten zijn geslaagd voor het theorie-examen.
Fatih
FatihRij-instructeur
Lees verder
Fatih is een kanjer die ook al meer dan 10 jaar ervaring heeft. Hij is serieus en leuk tegelijk. Elke ochtend start bij hem met een grote glimlach. Zijn liefde voor les geven is ongekend. Hij geeft alles tijdens les geven. Bij Fatih ben je in goede handen en behaal je je rijbewijs direct!
Mandy
MandyService specialist
Lees verder
Mandy staat altijd klaar om te reageren op de mails. Zij beschikt over alle kennis om jou van het beste advies te voorzien. Door haar achtergrond bij een zorginstelling kan ze heel goed inleven in mensen. Dit zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een echte expert in mensen!

Maak Kennis Met Je Instructeur!

Hi, ik weet dat jullie zelfstandig willen rijden. Als je mij kiest als instructeur zal ik alle kunstjes leren van theorie en praktijk.

Ik doe dit al meer dan 25 jaar en daarom kan ik alles zo makkelijk en grappig uitleggen zodat het nooit saai zal zijn.

Ik kan niet wachten om jou al mijn kunstjes te leren. Je gaat heel veel leren.

Tot later in de auto.

Groetjes,

Ted

Testimonials

Wist je dat meer dan 50.000 leerlingen zijn geslaagd voor theorie- en praktijkexamen bij de beste rijschool van Amsterdam?

Simon
Simon
Amsterdam
Lees verder
Onwijs veel gehad aan de theoriecursus en rijles. Allemaal top instructeurs. Good job guys!
Deniz
Deniz
Amsterdam
Lees verder
Ik mis de rijlessen bij A10. Het is een ervaring die je een keer moet meemaken. Ik wist niet leren zo leuk was. Als zij mij les zouden geven op school, dan was ik zeker de nieuwe Bill Gates geworden!
Sinem
Sinem
Amsterdam
Lees verder
Met theorie had ik heel veel moeite, dus ik had een cursus gevolgd bij A10. Dat ging in 1 keer goed! Bedankt A10!
Fatma
Fatma
Haarlem
Lees verder
Ik wilde bij een vrouwelijke instructeur, omdat ik onzeker was. Dus ik ben terecht gekomen bij Sarah van A10 en die heeft me laten slagen. Niet eerste keer maar de lessen waren heel goed!
Ahmed
Ahmed
Amsterdam
Lees verder
Nadat ik 10 keer was gezakt bij andere rijschool, heb ik bij A10 alles in 1 keer gehaald!
Donnie
Donnie
Haarlem
Lees verder
Bedankt Ismail abi voor de wijze lessen! Ik heb heel veel aan je gehad.
Lesley
Lesley
Almere
Lees verder
Ik ben bij A10 terecht gekomen door mijn vriendin die het ook hier had gehaald. In het begin was ik bang om te rijden maar de instructeur heeft me daarbij goed geholpen. Ik had 30 lessen nodig om te slagen. Bedankt A10!
Igor
Igor
Badhoevedorp
Lees verder
Veel plekken geweest maar dit is de beste rijschool van Amsterdam!!!
Layla
Layla
Amsterdam
Lees verder
Hiervoor bij andere rijschool les gehad en paar keer gezakt. Bij A10 heb ik alles in 1 keer gehaald! Snel slagen doe je bij de ervaren instructeurs van A10. Bedankt Salih en Fatih
Vorige
Volgende
nl_NL

Proefles

Meld je aan voor een gratis proefles. Na de aanmelding wordt er direct telefonisch contact gelegd om een geschikte dag in te plannen.

*De proefles is gratis indien je rijpakket afsluit. Dan krijg je het als vermindering in je pakket.

Contactformulier

Stel je vraag of laat je nummer achter en wij proberen zo snel mogelijk contact op te nemen.